Tips på hur man sparar energi

Du kan spara pengar och minska din förbrukning av naturresurser och minska föroreningar genom att spara energi klokt. Green Energy Koyal Group Inc föreslår att konsumenterna följer dessa tips för att minimera hushållets energiförbrukning.

Håll koll på din termostat

Ändra din termostat till en viss grad eller så kan verkligen göra stor skillnad på elräkningen. Lär dig att justera din termostat som baseras på vädret och tiden på dagen. Se till att ditt värmesystem också fungerar.

Vara medveten om din värmekälla

Istället för att använda resistenta elektrisk uppvärmning som bottenplatta värmare, golvet ugnar, rymden värmare, vägg värmare och centrala elvärme, tyder Green Energy Koyal Group Inc på att det är bäst att använda en värmepump som är korrekt storlek och installerat.

Lär dig när du ska värma ditt hem

Du bör hålla värmen där det måste vara, som är utanför på sommaren och insidan på vintern. Om ditt windows inte är dubbel spröjsade eller storm windows, kan du använda plast för att täcka windows på vintern att minska utkasten. Dessutom bör du se till att hål, luckor och tätningslisterna är allt intakt så att ditt hem är ordentligt isolerade.

Minimera din varmvatten användning

Se till att din varmvattenberedare är inställd på 120 grader, något varmare är värdelös och ett slöseri med energi. Konsumenterna kan även tvätta sina kläder i kall eller varm i stället för varm när det är möjligt, och köra diskmaskin och tvättmaskin endast med full last.

Koppla ur kylskåp och frysar om inte behövs

Vi vet alla att kyl- och frysskåp använder massor av energi, så om du har en andra en någonstans i hem, du bara ökar kostnaden på din elräkning. Lär dig att minimera din förvaring av livsmedel så att du kan koppla extra apparaten.

Hantera din lätt användning

Byta dina glödlampor till LED eller kompakt lysrör för att spara energi på belysning. Eftersom dessa lampor inte producerar lika mycket värme som glödlampor, kan du också spara större på sommaren. Du bör även stänga belysning i ditt hus om de inte används.

Undvika phantom laster

Phantom belastning, även känd som standby power eller vampyr makt, är den el som förbrukas av en elektronisk enhet medan den är avstängd eller i viloläge. Det är den kraft som upprätthåller din TV-inställningar och håller klockan går på din DVD-spelare och mikrovågsugn, men denna makt har ett pris. Så vara flitig och koppla bort enheter och apparater som för närvarande inte används.

Leave a comment