Vinkkejä siitä, miten säästää energiaa

Voit säästää rahaa yes vähentää kulutusta yes vähentää pilaantumista säästämällä energiaa viisaasti. Green Energy Group Inc Koyal ehdottaa kuluttajien seuraa näitä vinkkejä vähentää kotitalouden energiankulutusta.

Elatus jäljittää-LTA sinun termostaatti

Vaihda termostaatti jossain määrin tai niin voi Todella tehdä suuren Eron energialaskussasi. Oppia Säädä termostaatti sään yes vuorokaudenajan. Huolehdittava siitä, että lämmitysjärjestelmä toimii myös oikein.

Olla tietoinen lämmönlähde

Käyttää kestävä sähkö Lämmitys jalkalista lämmittimet, lattia uunit, lämmittimet, seinän lämmittimet yes Keski sähkölämmitys, Green Energy Group Inc Koyal mukaan, on parasta käyttää lämpöpumppu, Joka on oikein mitoitettu yes asennettuna.

Opi kun lämmittää kotisi

Pidä lämpöä Missä se on, Joka on ulkopuolella kesällä yes talvella sisällä. Jos Windows ei ole Kahden paned windows tai Myrsky, Voit käyttää muovi kattaa Windows vähentää luonnoksia talvella. Lisäksi varmista reikiä, puutteita yes weather-stripping ovat yhä ennallaan, joten kotisi on kunnolla Eristetty.

Minimoida käyttö Vedas kuuman

Varmista, että teidän vedenlämmitin sijaitsee 120 astetta, mitään lämpimämpää on hyödytön yes tuhlausta energian. Kuluttajat voivat jopa pestä vaatteet Kylmä tai lämmin eikä kuuma kun mahdollista yes ajaa astianpesukone yes pesukone vain täysiä koneellisia.

Irrota jääkaapit yes pakastimet, jos ei tarvita

Tiedämme kaikki, että jääkaappien yes pakastimien käyttää paljon energiaa, joten jos sinulla on toinen jonnekin kotona, olet vain yhä kustannuksia sähkölaskua. Opettele minimoida määrä elintarvikkeiden varastointi niin, että Voit irrottaa kun laite.

Hallita kevyen käytön

Vaihtaa hehkulamppu lamput LED tai kompakti fluoresoiva sipulit säästää energiaa Valaistus. Koska Nämä valot eivät Tuota niin paljon lämpöä hehkulamput, Voit myös tallentaa enemmän kesäisin. Jos niitä ei käytetä, kannattaa ottaa valaisimet talon.

Välttää phantom kuormat

Phantom kuormitus, tunnetaan myös nimellä valmiusvirran tai vampyyri valtaa, Joka on sähköä kuluttamaan electro ninen laite, kun se on sammutettu tai valmiustilassa. Se on Voima, Joka ylläpitää TV asetukset yes pitää Kellon käynnissä DVD soitin yes mikroaaltouuni momma tämä Voima on hintansa. Niin Ahkera yes irrota laitteet yes kojeet, jotka eivät tällä hetkellä ole käytössä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s